placeholder 50 jaar EH - Eigen Herd Uden

50 JAAR EIGEN HERD

Van 1 t/m 9 oktober 2022 vieren wij het 50 jarig jubileum van Eigen Herd. Met recht reden om een feestje te vieren. Toch?

Hierop vooruitlopend heeft de feestcommissie, vandaag 22 juni 2022, vol trots onze jubileum vlag gehesen. Op de foto ziet u v.l.n.r. Kees Zegers, Mari van der Rijt en Hidde Nota.

In de afgelopen 50 jaar is Eigen Herd uitgegroeid tot wat het nu is. Een niet meer weg te denken sociaal/cultureel/educatief ontspanningscentrum waar iedereen welkom is. U als onze bezoeker kan gebruik maken van de geboden activiteiten in een variatie die alles in zich heeft. Uniek binnen de gemeente Maashorst, dat mogen we gerust stellen en uniek omdat Eigen Herd al die jaren volledig functioneert door de inzet van haar vele vrijwilligers. Iets om héél erg trots op te zijn, en dat zijn we ook! Gedurende de Feestweek van 1 t/m 9 oktober halen we dus van alles uit de kast om er samen met u, bezoekers van Eigen Herd, iets moois en vooral gezelligs van te maken.

Het feestprogramma wordt begin september aan u gepresenteerd.

Oproep Hobbybeurs

Op zaterdag 8 oktober staat er een hobbybeurs gepland van 11.00 – 16.00 uur. Diverse hobbyisten kunnen hier hun zelfgemaakte creaties tonen. Hopelijk met een grote variëteit in materialen en technieken, zoals sieraden maken, timmeren, schilderen, plakken, borduren, haken, breien, quilten, kaarten maken enz enz. Het is een hobbybeurs waar o.a. eigen leden van SU zich kunnen presenteren.

Als u iemand in uw omgeving kent die ook interesse heeft om zijn/haar creatie te presenteren, behoort dit ook tot de mogelijkheid.

Het is wel de bedoeling dat u tijdens deze middag zelf ook de hobby uitoefent en vragen van bezoekers kunt beantwoorden. Misschien wordt het zo voor een aantal bezoekers ook interessant een hobby uit te gaan oefenen.

Daarom doen we een oproep aan hobbyisten hieraan te willen deelnemen.

Iedereen is van harte welkom in Eigen Herd.

Voor informatie en opgave kunt u terecht bij Dora Verbruggen, tel: 06-13752525 of u kunt een berichtje sturen naar