Kees & Sonja 21-01-2024

Kees & Sonja 21-01-2024

ZONDAG 21 JANUARI 2024
AANVANG 14:00 UUR  (zaal open 13:00 uur)
ENTREE € 10,00

ONLINE RESERVEREN

Kees Plat en Sonja Onderstal treden op in Eigen Herd. Kees, oprichter, zanger-gitarist van de Tribute to the Catsband en de band Stampvast uit Volendam en Sonja, allround zangeres.
Samen vormen zij vanaf 1 maart 2020 een nieuw duo onder de naam Kees en Sonja.
Kees Plat heeft in de zomer van 2012 de beslissing genomen om full time muzikant te worden. De vele optredens waren niet meer te combineren met een baan. Sonja was ook fan van de Tribute to the Catsband en leerde daar Kees kennen. Ze vertelde dat ze ook zong en diverse single’s had gemaakt. Natuurlijk was Kees nieuwsgierig en vond een aantal clips op YouTube. Hij was direct aangenaam verrast door haar mooie stem. Daarna ging het snel, er kwamen een aantal repetitie sessies en een paar try-outs. Omdat Kees regelmatig aanvragen kreeg om iets van BZN te zingen bij solo optredens, wat niet kan zonder zangeres, werd dat bij een optreden geprobeerd. Het publiek was heel positief en vond het geweldig.

Na het wegvallen van Jan & Anny en de Mon Amour Band werd het idee van een nieuwe show geboren. Met trots presenteren Kees en Sonja dan ook hun nieuwe show met de grootste hits van The Cats én BZN, maar ook van Anny Schilder, Next One, Jan Smit en vele anderen. Al met al een middag om heerlijk op de muziek te dansen, te buurten of gewoon te genieten. U bent van harte welkom.

NAAR DE ONLINE KAARTVERKOOP

logo Eigen Herd
beoordeling Google