Winkelwagen

Computercursussen Eigen Herd

Eigen Herd biedt ook dit jaar weer een ruim assortiment van computercursussen aan en is als les locatie aangesloten bij SeniorWeb.
Op  www.seniorweb.nl/cursussen/computerles-in-de-buurt/uden  vindt u meer informatie over onze les locatie.
Onze enthousiaste vrijwillige docenten (ambassadeurs van SeniorWeb) staan klaar om hun leeftijdgenoten wegwijs te maken in de digitale wereld, middels een uitgebreid en deskundig aanbod van computercursussen.
De vaste Computers hebben bij Eigen Herd in het najaar van 2022 plaats gemaakt voor Laptops, waarop Windows 11 is geïnstalleerd. Er is plek voor 6 cursisten per cursus.
Mochten er onverhoopt meer dan 6 aanmeldingen per cursus zijn, dan wordt er uitgeweken naar een andere ruimte binnen Eigen Herd.
Wij vragen u dan ook als u een laptop heeft om deze naar uw cursus zelf mee te brengen, heeft u geen laptop dan kunt u gebruik maken van een laptop bij Eigen Herd.
Een vriendelijk verzoek om bij het invullen van het Inschrijfformulier aan te geven of Windows 10 of Windows 11 thuis op uw laptop/Computer is geïnstalleerd.

De Inschrijfperiode sluit op zondag 24 september 2023

Heeft u vragen over het aanmelden? Neem dan contact op met Arno Claassen- de Wit.
Tel: 0413-265855/06-27363884
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

INLOOPDAG

Op Vrijdag 15 september 2023 van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur organiseren we een Inloopdag.

Op deze dag kunt u vrijblijvend kennismaken met het Leercentrum van SeniorWeb en haar docenten. U kunt vragen stellen m.b.t. het gebruik van uw computer, laptop. Tablet, iPhone, Macbook, of SmartPhone. Ook kunt u vragen stellen n.a.v. een cursus die u heeft gevolgd. Tevens kunt u informeren naar de nieuwe cursussen die we in dit voorjaar van 2023 aanbieden.
U kunt op deze dag gewoon binnenlopen een afspraak maken is niet nodig.

Alleen de nog beschikbare cursussen worden hieronder weergegeven.


logo Eigen Herd
beoordeling Google